Creativa i original!

Em dic Cristina Martin i tinc 18 anys. Estic cursant un Cicle Mitjà de Sistemes Microinformàtics en Xarxes al INS Bosc de la Coma.

A l’institut ens van proposar fer una pàgina web, poder preparar i presentar-la per al concurs de Websalpunt. Vaig decidir-hi posar-m’hi al màxim junt amb el meu company de feina en Jordi Coma. Tots dos hem format un equip molt bo per poder fer el muntatge de la web.

Crec que una de les virtuts que tenim els dos membres de l’equip, és la creativitat i l’esforç per aconseguir el nostre objectiu. Aquests dos aspectes han fet que puguem portar el projecte endavant amb ganes i il·lusió.

Cristina Martin Planelles
Cristina Martin PlanellesEstudiant Cicle Mitjà d'Informàtica
Jordi Coma Cano
Jordi Coma CanoEstudiant Cicle Mitjà d'Informàtica

Constant i treballador!

Em dic Jordi Coma i tinc 19 anys. Estic cursant un Cicle Mitjà de Sistemes Microinformàtics en Xarxes al INS Bosc de la Coma.

Aquest és el primer projecte que emprenc com a desenvolupador de pàgines web, afortunadament he tingut al costat a la companya Cristina Martin, apassionada en el tema, i d’aquesta forma, em format molt bon equip de treball els dos junts.

L’objectiu d’aquest treball és, difondre el màxim possible Sant Esteve, ja sigui com a lloc de culte religiós o com a patrimoni cultural.

Estem molt satisfets per poder portar nosaltres el projecte, agraïm que ens l’hagin confiat i esperem treure el màxim rendiment possible.

Els nostres objectius principals són que la web tingui màxima difusió, sigui pràctica i atractiva.